Opprett prosjekt

Du må være logget inn for å kunne opprette et prosjekt.

Logg inn
Ny bruker
Hva er Giverglede?

Giverglede er kategorien for de prosjektene som samler inn donasjoner til prosjekter innen frivillighet, Non Profit og NGOer. Dette kan være innsamlinger til fotballaget, klasseturen, eller til humanitære formål, for å nevne noen eksempler. Man kan enten samle inn til eget formål, eller på vegne av andre organisasjoner.

Hva er Skaperglede?

Skaperglede er kategorien for de prosjektene som er kommersielle. Enten du søker vanlig folkefinansiering eller større investorer skal du velge denne kategorien. For eksempel kan typiske prosjekter være selskaper som er i idé-stadiet, startups, eller selskaper som søker vekst.

Hva er Student?

Student er kategorien for studentbedrifter, og alle prosjekter som drives av studenter. Enten du søker folkefinansiering eller investorer skal du velge denne kategorien. For eksempel kan typiske prosjekter være studenter som søker støtte til sin bachelor- eller masterprosjekt, selskaper som er i idé-stadiet, startups, eller selskaper som søker vekst.

Hva er Politikk?

Politikk er kategorien for alle prosjekter som samler inn til politisk arbeid og politiske partier. Enten det er innsamlinger til valgkamp, årsmøte, eller lokalt arbeid - gjøres det i regi av et politisk parti er dette kategorien for dere! Visste du forresten at Obamas valgkamp i 2011 var finansiert ved crowdfunding?