Bidra.no - Bevar Last Train

Bevar Last Train

Last Train har alltid vært et trygt og godt vannhull og møtested for alle som liker musikk i Oslo, og har vært det i mange tiår.

Et prosjekt av Hypogeum as, publisert 18.03.2020. Prosjektet tilhører kategorien Koronatiltak.
Innsamlet kr 297 500
297 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 1184
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 25.03.2020.

Oppdatering #2

Dette gikk over all forventning. Vi tippet 100.000 onsdag kveld. Og torsdag formiddag har  innsamlingen passert 125.000. Det er rett og slett rørende å se hvor mange av oss som setter pris på vannhullet i Universitets gata og folka som jobber der.

Jeg setter ikke noen nytt mål - men lar innsamlingen rusle og gå, så ser vi om det er et lys i tunnelen på andre siden.

Nok en gang: Takk alle sammen for støtten til vår favorittmøtested.

Jostein


Oppdatering #1
Det er så godt å se at dere viser hvor glade dere er i Last Train. Trodde det skulle ta litt tid å nå målet på kr 50.000 men det gikk vanvittig fort på bare noen timer! Uansett - vi vet ikke noe om hvor lenge Last Train må holde stengt så penga kommer godt med ,så håper dere bare fortsetter selv om målet er nådd.

Takk alle sammen!
Jostein


I disse Korona-tider så råder utryggheten på for hvordan dette skal gå videre?  

Derfor håper vi at selv om vi ikke kan være på Last Train, så kan vi rulle inn litt penger i denne innsamlingen for å bidra til videre drift. Ta en øl/brus/kaffe/pjolter hjemme - tenk på Last Train og folka der og putt inn noen kroner.


Last Train har gjennom hele mitt voksne liv vært et møtested for meg og andre i Oslo som liker musikk. Det har alltid vært stedet å vende tilbake til, og det håper jeg at det kan fortsette å være.

Det har vært/er Oslos beste intime konsertscene, innen alle sjangere. Stedet for å gråte og for å le. Stedet for å oppdage noen nye plater gjennom DJs som entusiastisk snurrer plater fra sine omfangsrike platesamlinger. Stedet for band kan spørre pent for å sjekke testpressen av sin nye skive. De beste folka bak baren, og la oss ikke glemme Oslos våteste toaletter. 


Jeg ville blitt lei meg hvis dette stedet ble borte når Korona-pandemien er over. Derfor håper jeg at du blir med på med å bidra med noen kroner hver gang du tenker på Last Train, føler deg tørst og tar en øl, brus, kaffe eller pjolter hjemme, så legg igjen noen kroner til din favorittbar, så hjelper du til med å (forhåpentligvis) holde dette unike stedet i live.

Lurer du på hvem "Hypogeum AS" er så er det driftselskapet til Last Train, som siden 1.1.2020 er eid av de ansatte du ser bak baren hver dag! Så penga går rett fra bIdra.no og så rett inn i den videre driften deres - uten mellomledd!

Jostein 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Jostein Hestøy

Prosjektstarter

Stein Vegusdal

Ansvarlig voksen

Boka om Last Train

Bidra.no - Boka om Last Train

Det har dukket opp noen eksemplarer av den nå utsolgte boka om Last Train, som du nå kan sikre deg før det er for sent!

80 personer har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 200
Estimert leveranse 01.04.2020