HP Gundersen - Et liv i etableringsfasen. Del I

Forhåndsbestilling av HP Gundersens selvbiografi; en fortelling om et rocka liv i marginene, og en bransjehistorie fortalt fra innsiden.

Et prosjekt av VIDARFORLAGET AS, publisert 19.09.2017 08.00. VIDARFORLAGET AS sin nettside. VIDARFORLAGET AS sin facebook. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede (Kultur, idrett og rekreasjon).
Innsamlet kr 24 104
48%
Målbeløp kr 50 000
Givere 47
Dager igjen

HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen. Del I, 1963-2008 – dekker årene fra forfatteren som 10-åring debuterte på en scene som blindpassasjer i et guttekor (en debut som endte i ydmykelse og oppkast), via en rekke kostelige episoder inkludert radikalisme i Tromsø (der elektriske instrumenter ble sett på som amerikansk kulturimperialisme), arbeid som elektriker (resulterte i riving av deler av bygg), naken-country i indre Trøndelag, psykiske sammenbrudd, oppstart av Café Opera, Bergens første og fortsatt legendariske café med c; hele tiden spunnet sammen med enestående refleksjoner om kunst, kjærlighet, politikk, rus. Teksten er formet som en dialog og er på samme tid fortellingen om et liv i marginene, en norsk rock- og populærmusikkhistorie og en bransjehistorie fortalt fra innsiden.


HP Gundersen har båret de fleste hatter det er mulig å bære i norsk musikkliv. Han har komponert, arrangert, sunget og spilt, drevet plateselskap, vært lydmann, hatt studio, vært produsent og bakmann, drevet musikkundervisning, laget musikk til alt fra Festspillene i Bergen til NRKs barne-tv og ikke minst oppdaget og drevet frem en rekke talenter, hvorav noen – Sondre Lerche er ett eksempel – i dag er verdensnavn. Det er i øyeblikket en større TV-dokumentar om hans virke i produksjon, og en 10-episoders intervjuserie der Gundersen selv utspør amerikanske musikere i Los Angeles, der han har tilbrakt mye tid de siste årene.


Boken har dessverre ikke mottatt offentlig støtte til publisering, men vi er likevel veldig gira på at denne boken skal bli til! Alle som er interessert i boken kan derfor velge en av belønningene til høyre. 

Alle får pengene sine tilbake dersom vi ikke når målet vårt. Dersom boken blir publisert så skjer dette i løpet av våren 2018.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

13 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

VIDARFORLAGET AS

Organisasjonsnummer: 964 115 176Adresse
Universitetsgata 14
-
0164 OSLO


Kontakt
thea@bokvennen.no

1 utgave av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen

Bidra.no - 1 utgave av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen

Velg denne belønningen og få 1 utgave av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen + en gratis eksklusiv tote bag! Alle får selvfølgelig penger tilbake hvis vi ikke når målet vårt. Dersom boken blir publisert så skjer dette i løpet av våren 2018.

33 personer har bidratt Begrenset antall: 67 igjen kr 399 Estimert leveranse 31.03.2018

2 utgaver av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen

Bidra.no - 2 utgaver av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen

Velg denne belønningen og få 2 utgaver av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen med 100 kr rabatt. I tillegg får du to ekslusive tote bags gratis! Alle får selvfølgelig penger tilbake hvis vi ikke når målet vårt. Dersom boken blir publisert så skjer dette i løpet av våren 2018.

5 personer har bidratt Begrenset antall: 45 igjen kr 698 Estimert leveranse 31.03.2018

5 utgaver av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen

Bidra.no - 5 utgaver av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen

Velg denne belønningen og få 5 utgaver av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen med 249 kr rabatt. I tillegg får du fem eksklusive tote bags gratis! Alle får selvfølgelig penger tilbake hvis vi ikke når målet vårt. Dersom boken blir publisert så skjer dette i løpet av våren 2018.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 47 igjen kr 1 746 Estimert leveranse 31.03.2018

Nøkkelord