Bidra.no - Støtt ytringsfriheten!

Støtt ytringsfriheten!

NOKERNOK.NO er en medlemsstyrt organisasjon der bidragsyterne kan ytre seg gjennom artikler for å bli hørt og bidra til endring i samfunnet!

Et prosjekt av Nokernok.no, publisert 02.09.2020. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 750
1 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 2
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 30.09.2020.

Nokernok.no er en medlemsstyrt organisasjon der bidragsyterne kan ytre seg gjennom artikler for å bli hørt og bidra til endring i samfunnet via nettsiden nokernok.no.

Nokernok.no jobber for ytringsfrihet innen temaene energi, miljø, samferdsel, helse, barn og eldre, med mer. Å påvirke nasjonale og internasjonale organer slik at individets rettigheter blir ivaretatt, er noe vi brenner for.

Nokernok.no er driftet av frivillige bidragsytere og vi er avhengige av bidrag og støtte, for å få organisasjonen til å fungere.

Ved å støtte oss, støtter du et helt samfunn til å kunne gjøre en endring og opprettholde ytringsfriheten, som i den senere tid har blitt mer og mer innskrenket.

For å kunne spre budskapet vårt og fungere som en organisasjon, trenger vi bl.a. annonser, frivillige, redaktører, bidragsytere, reklame og engasjement.

Statistikk viser at organisasjoner basert på kun frivillighet, ikke fungerer i lengden, da det er få bidragsytere som er økonomisk i stand til å drifte slikt alene over tid.

Vi håper derfor at mennesker med engasjement og som støtter vårt arbeid i å styrke vår ytringsfrihet, vil bidra til at vår organisasjon vokser.

Visjon: Skape en plattform for medlemmer og andre der påvirkning av nasjonale og internasjonale myndigheter og andre lignende organer fører frem.

Nokernok.no er her for å sikre at din stemme bidrar til endring. Du skal bli hørt og lagt merke til.
Hjelp oss å bidra til endring!

Vi setter pris på ditt bidrag, som gjør det mulig for oss å videreutvikle, markedsføre -  og kort sagt gjøre  vår nettside NOKERNOK.NO  enda bedre og mer slagkraftig.  For deg som leser – men ikke minst for deg som ønsker å bidra med innlegg.

Tusen takk til alle bidragsytere!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Anita Nicole Tveiterås

Administrator

T-skjorte med Nok er Nok-logo

Bidra.no - T-skjorte med Nok er Nok-logo

[]

1 person har bidratt Begrenset antall: 4 igjen kr 250
Estimert leveranse 31.10.2020